Bezwaar en - beroepsprocedures

Ervaren en gecertificeerde Register Taxateurs.

In de afgelopen jaren is het aantal bezwaar- en beroepschriften met betrekking tot de WOZ-waardering aanzienlijk gestegen bij gemeenten. Deze toename legt een grote druk op gemeenten en belastingorganisaties. Het is echter cruciaal dat deze druk niet ten koste gaat van de kwaliteit van de afhandeling en het vertrouwen in de vastgestelde WOZ-waardes.

Om deze uitdagingen aan te pakken, streven de taxateurs van Innovip ernaar om op een efficiënte en transparante manier te werken. Onze taxateurs zijn bedreven in vrijwel alle modelmatige waarderingsapplicaties die worden gebruikt binnen het domein van de WOZ.

Bij projectmatige benaderingen voor bezwaarafhandeling gaan we methodisch te werk. We stellen verantwoordingsdocumenten en werkbestanden op voor onze klanten en voeren vervolgens hertaxaties uit met behulp van de Innovip bezwaartool. Daarna leveren we adviezen of handelen we de volledige bezwaarprocedure af. In geval van beroepsprocedures kunnen wij onze klanten ook vertegenwoordigen in de rechtbank.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij bieden voor uw organisatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via ons contactformulier. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden en te bespreken hoe wij u van dienst kunnen zijn.

OVER ONS

Innovip is een adviesbureau voor lokale overheden gespecialiseerd in de WOZ.

VRAGEN?

Gebruik ons contactformulier of neem direct contact op met ons kantoor via +316-31358608 of +316-25117547.

PRODUCTEN