Gegevensbeheer, Woninginspecties & Inventarisaties

Gecertificeerde woninginspecteurs.

Innovip BV werkt met Inspecteurs die in het “Sertum register” staan ingeschreven. Dit zijn Integrale woninginspecteurs die het IWI diploma met succes hebben behaald. Het IWI diploma geeft recht op het uitvoeren van een IWI woninginspectie conform de landelijke norm NTA8060:2010. Daarbij hebben de Inspecteurs ook  het BENG certificaat behaald.

computer, laptop, notebook-3174729.jpg

U bent een gemeente

Als gemeente heeft u behoefte aan een deskundig inspecteur die zowel de primaire als de secundaire kenmerken kan beoordelen. Ook de burger heeft hier baat bij omdat een deskundig inspecteur helder kan aangeven waar er problemen zijn en wat voor effect dit heeft op het vastgoed. Ook kan Innovip u helpen met inventarisatieprojecten ter optimalisatie van de kenmerken b.v. in het kader van de jaarlijkse 20% bestandscontrole.

charts, graphs, data-925810.jpg

Bouwkundige keuringen

Bouwkundige keuringen NTA8060 met speciaal aandacht voor verduurzaming (BENG):

Het uitvoeren van inspecties is belangrijk om goed inzicht te krijgen in de staat van onderhoud van een woning. Innovip voorziet makelaar/taxateurs, woningeigenaren , woningbouwverenigingen kortweg ieder die behoefte aan heeft, een heldere rapportage van diens woning conform NTA8060 en des gevraagd inclusief BENG advies.

Wilt u hier meer over weten, neem direct contact met ons op en wij vertellen u graag meer.

OVER ONS

Innovip is een adviesbureau voor lokale overheden gespecialiseerd in de WOZ.

VRAGEN?

Gebruik ons contactformulier of neem direct contact op met ons kantoor via +316-31358608 of +316-25117547.

PRODUCTEN