WOZ-taxaties

Kwaliteit en ontzorgen.

Innovip beschikt over gecertificeerde WOZ-taxateurs die geregistreerd staan bij het NRVT. Ze hebben uitgebreide ervaring in het modelmatig waarderen van vastgoed en zijn doorgaans bekend met bijna alle waarderingsapplicaties. Wij bieden onze klanten ondersteuning bij herwaarderingen, marktanalyses en bezwaar/beroepsprocedures voor zowel woningen, (niet-)woningen als complexere taxaties.

Onze expertise strekt zich uit tot zowel detachering als projectmatige benaderingen. Onze taxateurs zijn ingeschreven bij verschillende kamers van het NRVT, een onafhankelijke stichting die de vakbekwaamheid en integriteit van taxateurs waarborgt. Het NRVT registreert vastgoedtaxateurs die aan de gestelde eisen voldoen en zorgt ervoor dat zij zich blijven ontwikkelen en op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen hun vakgebied.

Daarnaast kijken we graag samen met onze klanten naar het inrichten of verbeteren van de modelmatige waardebepaling, zowel voor woningen als niet-woningen. Dit omvat onder andere:

  • Waardering van primaire onderdelen;
  • Correctiepercentages voor secundaire onderdelen;
  • Opbouw van een kavelmodel;
  • Correcties op basis van grootte;
  • Vaststelling van indexpercentages;
  • Inrichting van het niet-woningmodel

Ons doel is om onze klanten te ontzorgen en hen te helpen een kwaliteitsslag te maken. Bent u benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij kijken graag met u mee.

OVER ONS

Innovip is een adviesbureau voor lokale overheden gespecialiseerd in de WOZ.

VRAGEN?

Gebruik ons contactformulier of neem direct contact op met ons kantoor via +316-31358608 of +316-25117547.

PRODUCTEN